Minnen!

Lite bilder som tog för ganska precis ett år sedan.

Lördagsbesök!

Idag har vi haft middagsgäster och det blev en trevlig eftermiddag. Jag tog några bilder på mina barnbarn och på min dotter när hon fotar mig med sin nya kamera.

Äntligen!

Äntligen, äntligen har jag fått min NIKON D5000. Vilken känsla! Jag vet i alla fall vad jag skall göra i helgen. Ha en trevlig helg!

Snön faller .......

Snön faller och vi med den. Långt långt till sommaren. Snön faller och vi med den. Det blir mycket bättre sen. Iväg med bilen genom flingorna, inget vart, ingen vart, bara bort. Snön faller och vi med den. Snön faller nog länge än, har jag på känn. (text, Ulf Lundell)

Happy birthday!


När kommer kameran?


Väntar fortfarande på att min NIKON skall levereras. Har fått preliminärt besked om att den skall komma till veckoslutet. Får hålla tillgodo med den gamla så länge.

Global uppvärmning?



Ja, att vi är på väg mot en global uppvärmning är väl troligt. Vid vår söndagspromenad kan vi dock konstatera en lokal nedkylning.

Festen fortsätter

Efter en skön fredagskväll med god mat och trevligt sällskap, en god sömn och promenad i vintersolen väntar nu eftermiddagsfika med årets första semla.

Thank God It's Friday!

Äntligen slut på veckan och inget planerat utan det blir en lugn helg med god mat och ett och annat glas vin.

Vitt, vitt bara vitt

Nu har vintern dvs snön legat nästan en hel månad. Detta är inte helt vanligt på västkusten. Det är nästan så att jag längtar till gröna fält.

Ciao!



Nu är det bokat och klart - ROMA!

Kunskap som försvinner

Denna vackra pjäs står i vår källare, ingen använder den. Den fungerar helt perfekt och har gjort så i mer än sextio år. Så varför används den inte?? Undrar om det kommer en generation som söker information på internet för att få kunskap om hur man manglar den fina vita linneduken som köpts på loppis.

Vintern håller i sig



Ån som rinner genom vår stad har fryst till. Hoppas att kommunen tar upp vakar så att änderna inte får det allt för svårt i kylan.

Lite nostalgi

Tog en promenad i snålblåsten och passerade scenen där mina första upplevelser av live-band ägde rum.

Alla vägar bär till ROM!

och det känns som vi snart är på väg dit. Resplanen börjar bli konkret.

Vår i luften!

Visst har det känts som vår. Tulpaner på torget. Hade jag haft min nya kamera så hade jag fotograferat, men tyvärr får jag vänta tills nästa vecka. Den som väntar .........

T.G.I.F

Det är slut på veckan, det är dags för ............... (min favorit). Ha en trevlig helg!

Nu är det dags!

För mycket av det goda och inte minst alla skumtomtar har satt sina spår, badrumsvågen har kollapsat. Har nu inhandlat en ny våg men hur det är med kvalitén vet jag inte, tycker att den visar fel.

I väntan på vadå??

Jo, väntan är på min systemkamera NIKON D5000 + OPTIK AF-S DX 18-105 ED VR som jag beställt igår och förhoppningsvis kommer på fredag. Gissa om det skall fotograferas i helgen.

Jag minns ..............

Mörkt, snö, klockan är 0700 och minus 6 gr. Förra året vid denna tiden hade vi det något varmare, då var vi på en liten ö i Indiska Oceanen utanför Sydafrika.

Alicia och mormor på en sagolik resa


Halmstad i vinterskrud


PRIMA BALLERINA!


Glada och lyckliga barn åker pulka!


Vinterpromenad


RSS 2.0